Sunday, June 19, 2011

Jamuan Kelas Party-party ^_^


helloooooo gang..

hah lupa pulak ada lg satu cerita yg aku xceritakannnnnn daaaa..cmno buleh lupo neh eahhh..nieee haaa..event tiap kali hujung sem atau nama panjangnya semester..cm biasa lah kn..kalau sem lepas kt kfc jek..tp sem neh kte bwat ala2 party liar ckit..kt tepi pool..hahahaha..(sje jek menambah nambah bg sedap cerita)..

Al-kisah..toyyibbbb..jamuan dijangka start pukul 8.30..tp biasalah kol 9 bru setatttt..wah menu mlm tu blh tahan sodap lah..nasi beryani..tp ramai gak lah yg xdatang antarany fatin nadia @ bero (sbb mak dia sakit), aida nurfarahimah (sbb balik awal sudah), edwin lee boon gim (sbb g dating dngo ctenya), Zaki bin Abd Rahman ( ntah kemana), nor amira (pon xtau kemana), iedayati (xsempat smpai..kesian), fakkkkrull @ adeq ( udah balik )..makanya akibat mereka2 yg xdtng neh telah memberi rezeki kpd mereka2 yg datang utk mkn 2nd round punya..makanya terima kasih daun keladi kpd yg tidap dapat menghadirkan diri itu..hehehehe :D

Selain daripada makan2..sem neh ada pembaharuan tu..ada beberapa anugerah utk ahli2 nine rangers..wah siap beranugerah gitu..kelassss gitu..haha..aku pn da xigt sgt lah apa anugerah2 nya and siapa pemenag2 nya..haaa ada gak cabutan bertuah..yg cabutan bertuah mula2 neh yg kena rasanya mmng sesuai lah dapat hadiah tu..hadiahnya AL-MATHURAT..hah siapa yg dpt tu..tau2 sendiri lah ya..(termasuklah yg buat post neh)hahahaha..pas2 ada upacara kekah hamper pulek..byk bebenor gamaknya hamper ninerangers neh ha..ada event jek kome sapu hamper ya..hebattttt..habis hamper dikekah..mestillah ada mangsanya juga..memandangkn mlm tu kami menyambut beberapa birthday manusia2 pada bulan tersebut..makanya yg ada jibam dgn fifi jek..eh mestilah ada yg kena..kata org setaon sekali ye dok..faiz jibam atau KK telah dihumban,dilontar,dibaling dan di apa2 jelah dalam kolam..owh nasib kaulah jibam..kau jek mangsa yg ada mlm tu..hahahahah

jadinya xlengkap lah post neh kalau xdisertakan ngan gambar ye dok
hah neh ada la beberapa gambar yg sempat di capture2 mlm tu..
apa yg ada jelah yaaaa :)


owh KK & PKK..meowwww..haha
mereka juga manusia2 yg disambut bdaynya pd mlm itu

tuuuuuuu dia PKK kita
Cik Pidah WInkwink

ini keknya :)

Potong - memotong time

hah ni lah hamper yg dikatakan tu
meriah naaaaa



iera dan nanad dadarberry



bungukssss

antara pemenang anugerah
Chia Han Wei

Dayah pon dpt adiah jugak
eh bukan2
Kemboja Merah Jambu :D


Lentik gituuuuuu
auwww

ah-ha..ni dia ABG KITA
meddy raffight dhurhakka dhurjanna

Gabungan mantap
bergabung,meletup (cm lagu adam tu)
hahahaha

pidah pidot cabut nama sendiri ler pulakkkk

antara yg bertuah utk menerima AL-MATHURAT
tahniah pai tahniah

EPI pon dapat jugakkk :)

kau senyum2 ah jibam..
tnggu lah nasib kau nanti..haha

hah..nilah nasib kau jibam
sedia lah nk kena humban..hahaha

best jibam?
tahniah anda bertuah utk dihumban..haha

baeekkkk punyerrrr

aiii geng..byk bolot harta tu..
byk hasil nampaknya..haha


itu sajalah coretan di malam gilang gemilang ninerangers IPG Kampus Ilmu Khas
Kesimpulannya malam itu kami sangat kenyang dan juga sangat gumbira..

READY,STEADY,GO

3 comments:

  1. dhurhakka dhurjanna yeh...bek2 spet..bgus2..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahhah. lawak :) lama da xde party2

    ReplyDelete
  3. yg nie parti terkwal punya..haha

    ReplyDelete